Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
HR-outsourcing képes leírás - Outsourcing.tlap.hu
részletek »

HR-outsourcing - Outsourcing.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: outsourcing.tlap.hu » HR-outsourcing
Keresés
Találatok száma - 10 db
Employee Rental

Employee Rental

Az Employee Rental Kft. 2004 tavaszán alapított, 100%-ban magyar tulajdonú cég, amelyet a kezdetekkor, elsősorban ügyfélszolgálati területekre történő munkaerő-kölcsönzés céljából hívtunk életre. Azóta több, egyéb szegmensben is képesek voltunk megmutatni hozzáértésünket és elkötelezettségünket, amelyet a cégünkhöz bizalommal forduló partnereink számának folyamatos növekedése is bizonyít. Célunk, hogy partnereinknek és az aktívan munkát keresőknek egyaránt, professzionális szolgáltatást nyújtsunk a munkaerő-közvetítés, - kölcsönzés és személyzeti tanácsadás területén.

ENIAC Payroll - Távbérszámfejtés és HR

ENIAC Payroll - Távbérszámfejtés és HR

Az ENIAC online táv-bérszámfejtési szolgáltatásunkat ajánljuk minden olyan jelenlegi és jövőbeni partnerünk számára, akik nem rendelkeznek a HR feladatok ellátásához szükséges speciális szakmai felkészültséggel. Tapasztalt szakembereink az aktuális jogszabályok ismeretével, a legmodernebb szakmai és informatikai háttérrel, saját fejlesztésű szoftverünkkel, felelősséggel végzik el az Önök dolgozóinak bérszámfejtését és munkaügyi adminisztrációját. Biztonságosság, Felhasználóbarát, Megfizethető, kényelmes és megbízható, Húsz éve működő,Bármikor elérhető aktuális online bér- és személyügyi adatok, Hatékonyan illeszthető az integrált vállalatirányítási rendszerünkhöz,

eSense

eSense

eSense Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

HR Club

HR Club

Események, konferenciák, tréningek HR-szakembereknek egy helyen

HR Contact

HR Contact

"Minek költsek a HR-re, csak viszi a pénzt." - hangzik az ismert érv. Ha nem költ rá, mennyi idejét veszi el a nem létező HR helyett elvégzett munka és adminisztráció akár Önnek, akár valamelyik munkatársának? Mennyibe kerül, hogy a cég növekedése helyett más munkájával kell bíbelődnie? Ez látszólag a "melyik ujjamat harapjam" dilemma. Ismerünk rá egy fájdalommentes megoldást, ami hasznára lehet.

HR-face

HR-face

Kis-, közép- és nagyvállalatok számára outsourcing keretében végezzük az alábbi szolgáltatásokat: - bérszámfejtés - családtámogatási és TB kifizetőhelyi feladatok ellátása - munkaügyi kimutatások,elemzések készítése - juttatás- és cafetéria rendszerek bevezetése, kezelése

Human Matrix

Human Matrix

Örömmel értesítjük ügyfeleinket és partnereinket, hogy a Human Matrix Kft. az MSZ EN ISO 9001:2001 sz. szabvány szerinti tanúsítványt megszerezte. Bízunk abban, hogy ez további segítséget nyújt számunkra szolgáltatásaink folyamatos fejlesztéséhez.

JobConcept

JobConcept

Fő célunk, hogy hozzásegítsük Partnereinket a minőségi, hatékony és gazdaságos munkaerő-állomány biztosításához az általa meghatározott igényeknek megfelelően, amellett, hogy segítséget nyújtunk a Munkavállalóknak ahhoz, hogy megtalálják a számukra megfelelő álláslehetőséget. A JobConcept Kft. fő tevékenysége a munkaerő-kölcsönzés, mint személyzeti szolgáltatás. Fejlődésünket és sikerünket annak köszönhetjük, hogy Partnereink mennyiségi és minőségi követelményeit pontosan, gyorsan igyekszünk teljesíteni. A JobConcept kiemelt figyelmet fordít a hazai munkaerőpiac változásaira, az abból származó, különböző gazdasági társaságok számára megfogalmazható (és kézzel fogható) lehetőségekre és előnyökre.

Man In Time Consulting

Man In Time Consulting

HR, karrier, tanácsadás, képzés, tréning, coaching, kismamák, anyák, tudatos, CSR, reintegráció, outsourcing, kihelyezés, mentoring, esélyegyenlőség, kutatás, terv, siker, projekt, termelés, vállalat, nemzetközi, gyár, mérnök, pozíció, állás, ajánlat, nagy volumenű, fejlődés, munkaerő keresés, munkaerő kiválasztás, AC, toborzás, fejvadászat, kampány, kompetencia alapú interjú, grafológia, pszichológia, munka, lehetőség, előrelépés, családbarát, befogadó

Hirdetés
MAV-IT

MAV-IT

Ezt a szolgáltatásunkat azon kis- és középvállalatoknak ajánljuk, ahol nem rendelkeznek vagy nem akarnak alkalmazni főállású rendszergazdát és több, mint 3 számítógéppel rendelkeznek. Esetleg nincs is szükség teljes munkaidős rendszergazda jelenlétére, viszont szeretnék, hogy az informatikai rendszer mégis gyorsan, és megbízhatóan működjön. Erre a célra véleményünk szerint egy outsource-os (külső megbízott) rendszergazda a legmegfelelőbb.

Tuti menü