Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
IT Tanácsadás képes leírás - Outsourcing.tlap.hu
részletek »

IT Tanácsadás - Outsourcing.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: outsourcing.tlap.hu » IT Tanácsadás
Keresés
Találatok száma - 18 db
A4 Team

A4 Team

A4 Team - Notebook, Szerver, Brand PC, számítástechnikai eszközök, szórakoztató elektronikai cikkek kereskedelme, szoftverfejlesztés, informatikai szolgáltatások.

AMBRITS

AMBRITS

számlázás,készlet,készletkezelés,kintlév őségek,pénzügyi nyilvántartás,iktatás,szoftver,software, egyedi szoftverfejlesztés,raktár,tranzit raktár,szoftverleltár,automatikus számlázás Az Ambrits Informatikai Tanácsadó Bt. 1994-óta - eleinte mint egyéni vállalkozás - majd 2000 óta, mint betéti társaság működik Sopronban és a Sopron környéki településeken, de működésünk országosnak is mondható, mert szoftvereinket ügyfeleink az ország minden részében használják. Fő tevékenységi körünk kis- és középvállalkozások informatikai rendszerének kiépítése , támogatása, rendszergazdai felügyelete, üzemeltetése. Ezen belül törekszünk a teljes körű szolgáltatásra, a szoftvernyilvántartástól az alkalmazottak betanításán, oktatásán keresztül, a célirányos feladatok megoldásáig, tervezéstől a kivitelezésig. Szolgáltatásunkat elsősorban olyan kis- és közepes méretű cégeknek ajánljuk, melyek alkalmazzák az informatikai technológiát a tevékenységükhöz, de méretükből adódóan főállású informatikus munkatársat nem alkalmaznak, de a rendszer támogatásához szükségük van szakemberre. A szolgáltatásunk előnyei: ön a feladatra koncentrálhat, a hardvertől a szoftverig mindent mi szállítunk gyors reagálás nem terheli az ügyfelet az informatikus bérköltsége tervezhető költségek távfelügyelet

Celerus

Celerus

Küldetésünk: A tegnapi megoldások nem mindig alkalmazhatóak a mai helyzetekre. Feladatunk, hogy közösen építsük fel a tegnapi vállalat számára azt a hidat, amelyen át a holnapi piacra léphet.

Consulting

Consulting

Üzleti és Informatikai Szaktanácsadó, Szoftverfejlesztés, Könyvelés, Webfejlesztés, Számítástechnikai tanácsadés, honlap

Dolphio

Dolphio

Üdvözöljük a Dolphio Consulting Kft. weboldalán!

e-promotion

e-promotion

Cégünk 2003 óta a következő tevékenységeket végzi: webfejlesztés, kiadványszerkesztés, arculattervezés, online marketing, SEO, tanácsadás.

Idesol

Idesol

Professzionális és költséghatékony tanácsadás? Igen Ön megtalálta az ideális megoldást! Informatika, szervezetfejlesztés, minőségügy, minőségfejlesztés, munka- és tűzvédelem, környezetvédelem, projektmenedzsment, iratkezelés és dokumentummenedzsment.

iSolutions

iSolutions

Olyan vállalatvezetőnek, aki jelenleg nincs tisztában cége informatikai rendszerének állapotával, teljesítőképességével, lehetőségeivel. Azonban tudja, hogy ennek működése közvetlen hatással van cége versenyképességére, jövedelmezőségére, hatékonyságára. Szeretné pontosan tudni milyen területeken kell fejlődnie ahhoz, hogy ezekben növekedést tudjon elérni és kíváncsi arra is, hogy állnak ezeken a terülteken a piac többi szereplői.

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás szolgáltatás sikerdíjas megoldáscsomagokkal. Keresőoptimalizálás és keresőmarketing lebonyolítása.

Hirdetés
Logicline

Logicline

Logicline - Egyedi alkalmazások fejlesztése, informatikai tanácsadás

NOWAN

NOWAN

NOWAN ? Tippek, Trükkök, Cikkek, Kódoló Ingyenesen, Microsoft SQL Server

Open Source Consulting

Open Source Consulting

Open Source Consulting, OSS Consulting, audit, it audit, bcp audit, ssadm,youtube,wikipedia, google, floss, open source software business consulting, Online IT Consulting, open source training, elearning, linux, lms, soa, virtualization, cms, erp, workflow

rendszergazda1.hu

rendszergazda1.hu

rendszergazda1.hu - Megbízható rendszergazdai szolgáltatások Önnek

SciamuS, a telekommunikációs tanácsadó

SciamuS, a telekommunikációs tanácsadó

Költségoptimalizálási projektjeink előnyei a MEGTAKARÍTÁS mellett: Átvilágítjuk a telekommunikációs rendszert és javaslatot teszünk az optimális működésre. Megversenyeztetjük a szolgáltatókat, hogy ne csak a legjobb árakat, hanem a legjobb feltételeket kapja meg Ön csak a megtakarításból fizet részesedést A SciamuS 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy ügyfeleink javára fordíthassuk azt a tudást és tapasztalatot, melyet a cég alapító tulajdonosai szereztek svédországi és magyarországi vezetői tevékenységük során. A SciamuS latin szó, magyar jelentése: Tudunk. Kezdetben a telekommunikációs tanácsadás egy ága volt tevékenységünknek a pénzügyi és vállalatvezetési tanácsadás mellett, de ma már kizárólag telekommunikációval foglalkozik a SciamuS. Ez köszönhető annak a hatalmas sikernek, melyet az általunk fejlesztett költségoptimalizálási módszerrel szereztünk a piacon. Ma a SciamuS Magyarország vezető telekommunikációs tanácsadó cége. Ügyfeleink magas szintű kiszolgálása mellett fontosnak tartjuk olyan értékek képviseletét a magyarországi üzleti szférában, melyeket Svédországból hoztunk magunkkal. Az őszinteség, a becsületesség, az adott szó értéke, a természet és embertársaink tisz

Soft-Tech EU

Soft-Tech EU

A Soft-Tech EU s.r.o. a szoftverfejlesztés, ipari automatizálás, ipari, valamint informatikai hálózatok kiépítése és üzemeltetése, komplett ipari rendszerek kivitelezése, valamint egyedi hardverek tervezését és megalkotása során felhalmozott szerteágazó stabil tudásbázisra építő szakmai tapasztalatok birtokában tesz eleget az informatikai tanácsadási szolgáltatásokat megrendelő ügyfelei igényeinek. A tanácsadás mellet részlegünk tervezéssel, optimalizálással,ipari folyamatirányítással továbbá oktatással is foglalkozik.

STA Consulting

STA Consulting

Informatikai rendszerek tervezése, implementálása és üzemeltetése.

SwIcon

SwIcon

Ügyfeleink számára teljes körű projekt menedzsmentet (fejlesztési projektek), valamint tanácsadást biztosítunk. Tanácsadóink több éves pénzügyi, telekommunikációs gyakorlatot szereztek belföldi, és külföldi ügyfeleink projektjeiben.

Tuti menü