Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Outsourcing linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Outsourcing képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: outsourcing.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 101 db
A4 Team

A4 Team

A4 Team - Notebook, Szerver, Brand PC, számítástechnikai eszközök, szórakoztató elektronikai cikkek kereskedelme, szoftverfejlesztés, informatikai szolgáltatások.

accace

accace

accace is a consultancy company, which provides you with top accounting and consulting services in the whole region of Central and Eastern Europe. We come to you with an unique solution! Within the cooperation we offer you one partner- project manager, who is your main contact person and your consultant for all by us provided services in all the countries you operate in.

Adecco

Adecco

Az Adecco Magyarországon 1991-ben alakult meg a svájci Adia leányvállalataként 7.5 millió forint alaptőkével, az Adia SA 90%-os és az Adia Ausztria 10%-os tulajdonrészével. Adecco néven 1997 óta, az ADIA és a francia ECCO globális fúziója óta működünk.

Alba Creative Promotion

Alba Creative Promotion

Alba Creative Promotion Reklámügynökség - reklámkampány és stratégia tervezés, marketing outsourscing, arculattervezés, online kommunikáció Az outsourcing modell azt jelenti, hogy partnereink részére a belső marketing feladatokat, részben vagy teljesen ügynökségünk látja el. Olyanok vagyunk, mint egy univerzális marketinges és kommunikációs munkatárs. Tanácsot adunk, megerősítjük az elképzeléseket, megtervezzük a marketing stratégiát, majd a tervet valóra váltjuk. Felmérés, arculattervezés és fejlesztés, reklámkampányok teljeskörű lebonyolítása, marketing és kommunikációs stratégiák kidolgozása és megvalósítása, céges kiadványok tervezése, promóciók szervezése, honlapkészítés/karbantartás. Partnere ink ezt a megoldást költséghatékony, rugalmas és eredményes megoldásnak tartják, mely megfelelő kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

AMBRITS

AMBRITS

számlázás,készlet,készletkezelés,kintlév őségek,pénzügyi nyilvántartás,iktatás,szoftver,software, egyedi szoftverfejlesztés,raktár,tranzit raktár,szoftverleltár,automatikus számlázás Az Ambrits Informatikai Tanácsadó Bt. 1994-óta - eleinte mint egyéni vállalkozás - majd 2000 óta, mint betéti társaság működik Sopronban és a Sopron környéki településeken, de működésünk országosnak is mondható, mert szoftvereinket ügyfeleink az ország minden részében használják. Fő tevékenységi körünk kis- és középvállalkozások informatikai rendszerének kiépítése , támogatása, rendszergazdai felügyelete, üzemeltetése. Ezen belül törekszünk a teljes körű szolgáltatásra, a szoftvernyilvántartástól az alkalmazottak betanításán, oktatásán keresztül, a célirányos feladatok megoldásáig, tervezéstől a kivitelezésig. Szolgáltatásunkat elsősorban olyan kis- és közepes méretű cégeknek ajánljuk, melyek alkalmazzák az informatikai technológiát a tevékenységükhöz, de méretükből adódóan főállású informatikus munkatársat nem alkalmaznak, de a rendszer támogatásához szükségük van szakemberre. A szolgáltatásunk előnyei: ön a feladatra koncentrálhat, a hardvertől a szoftverig mindent mi szállítunk gyors reagálás nem terheli az ügyfelet az informatikus bérköltsége tervezhető költségek távfelügyelet

Archirex

Archirex

Az Archirex Kft. ügyirat-kezelési szolgáltatásait teljes körű felelősséggel ajánlja az Ön által képviselt vállalkozásnak. Bízunk abban, hogy e bemutatkozás után érdeklődéssel fordul majd cégünk felé. Társaságunk azzal a céllal alakult, hogy tevékenységével kiszolgálja azon igényes gazdálkodó szervezeteket, amelyek komolyan veszik a XXI. század információs-technológiai kihívásait. Dinamikusan fejlődő vállalatként magunk is tapasztaljuk, hogy nem elég a jelenkor lendületesen változó gazdasági, technológiai tendenciáit figyelemmel kísérni, azokra a lehető leggyorsabban reagálni szükséges, illetve azok fejlesztéseit alkalmazni kell. Természetesen mindezt csak a kiélezett piaci versenynek megfelelően, a hatékonysági szempontok előtérbe helyezésével érdemes megtenni. Az ügyvitel és ezen belül az ügyiratkezelés fejlesztése, valamint a benne rejlő kommunikációs lehetőségek korszerű vállalatirányítási eszközökkel történő kihasználása olyan pozíció eléréséhez segíti a szervezetet, amellyel a hosszú távú és sikeres működés biztosítottá válik! Az Archirex Kft e fejlesztési feladatok megoldásában kíván részt venni, az Önök szervezetének fejlődését, hatékonyságát szolgálva a jövőben.

Átalánydíjas számítógép karbantartás

Átalánydíjas számítógép karbantartás

Elege van a megbízhatatlan számítógépekből? Szüksége van egy rendszergazdára, aki folyamatosan felügyeli az IT rendszert? Azonnali távsegítség kellene? Mindez havi átalánydíjért? RENDBEN! Ha Önnek 4-70 PC közötti informatikai rendszere van, Windows szervereket használ és szüksége van egy megbízható, korrekt, gyors informatikusi csapatra, akik teljeskörűen felügyelik a rendszert, akkor hívjon minket, vagy látogasson el a www.szamitogep-karbantartas.hu oldalra.

ateo

ateo

Rendszergazda szolgáltatás, informatikai tanácsadás, webmarketing, linux szakértő, karbantartás.

BaBér bérprogram

BaBér bérprogram

BaBér bérprogram, ügyviteli program és bér szoftver rendszer, bérszámfejtés, munkaügy, bérügyvitel, könyvelés esetére. INGYENES DEMO!

Hirdetés
Babilon Informatika

Babilon Informatika

Minőségi rendszergazda szolgáltatás! Teljes körű informatikai megoldások, Microsoft, Linux, adatmentés, vírusírtás, tanácsadás. INGYENES RENDSZERFELMÉRÉSSEL!

BB-SOFT.HU - Informatika

BB-SOFT.HU - Informatika

A BB-SOFT.HU - Informatika oldala, megoldásokat kínál az alábbi témákban: IT oktatás (teljesen kezdőtől a rendszergazdáig MS környezetben 0-99 éves korig akár otthonában, telephelyén is), rendszerkarbantartás mind kis- és középvállalkozások számára, mind pedig lakossági ügyfelek részére. Vállaljuk egyéni weboldalak és webes szoftverek megtervezését, elkészítését az egészen egyszerűtől, a bonyolultakig. A BB-SOFT.HU vállalja számítógép alkatrészek és egyéb komponensek beszerzését is, azok beépítésével együtt, és számítógépeinek szervizelését, javítását egyaránt akár helyszínen akár beszállítást követően.

Bilance Adótanácsadó és Könyvelő Kft

Bilance Adótanácsadó és Könyvelő Kft

A Bilance Adótanácsadó és Könyvelő Iroda 1990-ben alakult Komáromban. A londoni központú, a világ 200 országában jelen levő Moore Stephens könyvvizsgáló és tanácsadó hálózathoz tartozó Moore Stephens Wagner könyvelő és adótanácsadó társvállalata vagyunk. Több mint 250 elégedett ügyfelünk elvárásainak 3 irodában, Budapesten, Komáromban és Győrben 40 szakemberünkkel teszünk eleget. Nemzetközi ügyfeleink igényeit angolul és német beszélő csoportjaink szolgálják ki. Munkatársaink több éves gyakorlattal és széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a könyvelés, adótanácsadás, ill. bérszámfejtés területén, munkájukat támogatják az adminisztrációs és számítástechnikai feladatokat ellátó kollégák. Az elvégzett munkáért anyagi felelősséget vállalunk, melyet a szerződésben megállapított feladatok mellett rögzítünk.

Bogschütz Dániel

Bogschütz Dániel

...hogy az online marketingre fordított pénz ne költség, hanem befektetés legyen!. Ön biztos abban, hogy a vállalati website-juk hatékonyan működik? Hihetetlen, de a magyar weboldalak többségénél, a fejlesztés során figyelmen kívül hagyják azokat a kritériumokat, amelyeknek minden webes felületnek meg kell felelnie ahhoz, hogy új ügyfeleket, illetve többletbevételt hozzon. Ez, a szépség mellett, a felhasználó- és keresőbarát jellegek figyelembe vételével érhető el. De mik ezek a kritériumok? Mire figyeljen egy cég a fejlesztés során? Most minden hírlevél feliratkozónak elküldöm a WebComm tudástár legújabb darabját AJÁNDÉKBA, amely sorvezetőként szolgálhat a fejlesztések koordinálásához.

Brain@rt

Brain@rt

BrainArt IT consulting company Cégünk 2001 nyara óta található meg a magyar informatikai palettán. Elsődlegesen vállalatirányítási rendszerek méretezésével, telepítésével és üzemeltetésével foglalkozunk. Több éves tapasztalatunk és referenciáink garantálhatják megrendelőinknek a magas színvonalon elvégzett gyors és pontos munkát. Szakembereink folyamatos képzése biztosítja, hogy a legújabb alkalmazásokat is támogatni tudjuk az önök számára. A hatékony és költségoptimalizált munkavégzés érdekében törekszünk a projekt szemlélet gyakorlati megvalósítására. Állandó alkalmazottak helyett mindig az adott feladat megvalósításához legnagyobb tapasztalattal rendelkező munkatársakat kérjük fel a munka elvégzésére, hogy az egyre élesedő árversenyben is talpon tudjunk maradni. Aktuális projektjeinkről tájékozódhat a jobb oldalon található kockákban.

Caleido

Caleido

Caleido.hu - Infrastruktúra-üzemeltetés, eszközpark nyilvántartás, eszközmigráció-kezelés, garanciális szerviz ügyintézés, telefonos hibaelhárítás, Hardver-üzemeltetés, hardver beállítás, tervszerű megelőző karbantartás, garancián belüli javítás, garancián túli javítás, alkatrészpótlás, kellékanyag ellátás, Szoftver-üzemeltetés, szoftvertelepítés, szoftver beállítás, szoftverkarbantartás, szoftver helyreállítás, vírusirtás, adattárolás

Caleido

Caleido

Caleido.hu - Infrastruktúra-üzemeltetés, eszközpark nyilvántartás, eszközmigráció-kezelés, garanciális szerviz ügyintézés, telefonos hibaelhárítás, Hardver-üzemeltetés, hardver beállítás, tervszerű megelőző karbantartás, garancián belüli javítás, garancián túli javítás, alkatrészpótlás, kellékanyag ellátás, Szoftver-üzemeltetés, szoftvertelepítés, szoftver beállítás, szoftverkarbantartás, szoftver helyreállítás, vírusirtás, adattárolás

Cégmódosítás online és egyszerűen - www.cegalapito.hu

Cégmódosítás online és egyszerűen - www.cegalapito.hu

Módosítaná cége adatait? Nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Keresse meg cégünk, a Company Express-t cégmódosítással kapcsolatban. Vállajuk Bt., Kkt., Kft. vagy Zrt. cégformák cégmódosításait. Legyen szó átalakulásról, végelszámolásról, tőkeváltozásról, telephely módosításról, mi segítünk Önnek elintézni a cégmódosításokat! További információkért látogasson el honlapunkra, a www.cegalapito.hu-ra. Kérdése van cégmódosítással kapcsolatban? Tegye fel nekünk vagy hívjon minket bizalommal!

Tuti menü