Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Marketing outsourcing képes leírás - Outsourcing.tlap.hu
részletek »

Marketing outsourcing - Outsourcing.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: outsourcing.tlap.hu » Marketing outsourcing
Keresés
Találatok száma - 12 db
Alba Creative Promotion

Alba Creative Promotion

Alba Creative Promotion Reklámügynökség - reklámkampány és stratégia tervezés, marketing outsourscing, arculattervezés, online kommunikáció Az outsourcing modell azt jelenti, hogy partnereink részére a belső marketing feladatokat, részben vagy teljesen ügynökségünk látja el. Olyanok vagyunk, mint egy univerzális marketinges és kommunikációs munkatárs. Tanácsot adunk, megerősítjük az elképzeléseket, megtervezzük a marketing stratégiát, majd a tervet valóra váltjuk. Felmérés, arculattervezés és fejlesztés, reklámkampányok teljeskörű lebonyolítása, marketing és kommunikációs stratégiák kidolgozása és megvalósítása, céges kiadványok tervezése, promóciók szervezése, honlapkészítés/karbantartás. Partnere ink ezt a megoldást költséghatékony, rugalmas és eredményes megoldásnak tartják, mely megfelelő kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Bogschütz Dániel

Bogschütz Dániel

...hogy az online marketingre fordított pénz ne költség, hanem befektetés legyen!. Ön biztos abban, hogy a vállalati website-juk hatékonyan működik? Hihetetlen, de a magyar weboldalak többségénél, a fejlesztés során figyelmen kívül hagyják azokat a kritériumokat, amelyeknek minden webes felületnek meg kell felelnie ahhoz, hogy új ügyfeleket, illetve többletbevételt hozzon. Ez, a szépség mellett, a felhasználó- és keresőbarát jellegek figyelembe vételével érhető el. De mik ezek a kritériumok? Mire figyeljen egy cég a fejlesztés során? Most minden hírlevél feliratkozónak elküldöm a WebComm tudástár legújabb darabját AJÁNDÉKBA, amely sorvezetőként szolgálhat a fejlesztések koordinálásához.

Facebook Rajongói oldal üzemeltetése

Facebook Rajongói oldal üzemeltetése

Közösségi marketing - Facebook rajongói oldal üzemletetése Ha van időd, de nem tudod, hogy csináld, tanácsot adunk. Ha időd sincs, megcsináljuk helyetted. Teljeskörű Facebook oldal menedzsment a tervezéstől az üzemeltetésig.

Marketing Ambulancia

Marketing Ambulancia

KKV marketing tanácsadás. Költség hatékony tervezés, válság SWOT és projekt marketing. Több mint 30 éves tapasztalat. Termék Marketing Piackutatás és elemzés Üzletági stratégia kialakítása Marketing stratégia kialakítás Kommunikációs és promóciós stratégia tervezés és kivitelezés (TV,rádió,internet,nyomtatott sajtó...) Termék portfolio kialakítás, optimalizálás Új termék bevezetés Trade marketing Hatékonyság elemzés

Marketing tanácsadó

Marketing tanácsadó

Szeretné növelni ügyfelei számát és a bevételét, de nem működik a marketing stratégiája? Iratkozzon be Damjanovich Nebojsa marketing tanácsadó kurzusára, ahol megtanulhatja mindazt, ami szükséges, hogy tanácsadóként nagyobb bevételre tegyen szert! További információkért keresse fel Damjanovich Nebojsa marketing tanácsadó honlapját!

MarketingMorzsák

MarketingMorzsák

adatkezelés,adatvédelem,e-mail,hírlevél, címzett,e-mail marketing,kampány,kiküldés,optimalizáló, adatbázis,opt-in,postacím,reklámtörvény, s pam,bérelhető,életkor,lakóhely,szűrés Tapasztalataim szerint az online marketing területén sajnos nincs olyan ember, aki mindenben profinak számítana. Mindenkinél vannak olyan területek, amelyek valamilyen oknál fogva sokkal közelebb állnak hozzá, mint mások. A MarketingMorzsák feladata, hogy ezekről a szakterületekről csak a legjobb morzsák jussanak el az olvasókhoz. Ezzel az oldallal sok félreértést, téves információt szeretnénk eloszlatni az online marketinggel kapcsolatban. Gyakorlati tanácsokkal látjuk el azokat a vállakozó kedvű érdeklődőket, akik nem félnek az újtól és nem szeretnének birkaként haladni a tömeggel... Jó szemezgetést kívánok! Forgács Mariann

Marketingosztály

Marketingosztály

Az átgondolatlan, rendszertelen marketing tevékenység miatt egy kisvállalkozás hónapról hónapra elveszíti a lehetséges forgalmának legalább a 30%-át A marketing tevékenység kiszervezése gyors és hatékony megoldása a problémának Vajon Önnel is előfordult már, hogy - A marketing ötleteit leírta egy papírlapra, de az soha nem állt össze egy végrehajtható marketing tervvé? - A legtöbb ötlet megmarad ötlet szintjén, mert a megvalósításra soha nem volt ideje? - Érezte már úgy, hogy megállt cége marketingje? - Van úgy, hogy nincs ideje a marketing feladatok végrehajtásával foglalkozni? - Előfordult, hogy nem tudta kire bízni a marketinggel összefüggő feladatokat? - Volt már olyan helyzetben, hogy eljött a hirdetés leadásának határideje, de nem tudta, mit kellene hirdetni, ezért megismételte az előző hirdetést? - Halogatta már marketingterve végrehajtását? Ha többségében igenekkel válaszolt, akkor ön olyan kkv (kis- és közepes vállalkozás) igazgatója, aki nem engedheti meg magának egy komplett marketing osztály luxusát. Vagy mégis?

MarketStar

MarketStar

Founded in 1988, MarketStar Corporation has established its authority in strategically designed outsourced sales and marketing solutions, go-to-market systems and business intelligence over the last two decades.

Mediaage

Mediaage

Mottónk: "Hiszünk abban, hogy vállalkozásának sikere nem a szerencséjén, hanem a jól átgondolt stratégián, a professzionális megvalósításon és a szakértelmen múlik." Az egyedi, átgondolt, minőségi, "beszédes" arculat, és a kifogástalan megjelenés az üzleti siker egyik kulcsa. A Média Age Kft. komoly szakmai múlttal rendelkező szakemberek közreműködésével alakult. Erőinket és tudásunkat annak érdekében egyesítettük, hogy a non-, és for-profit szervezetek jeles képviselőinek - napjainkban elengedhetetlen - marketing és kommunikációs munkáját segítsük, megvalósítsuk. A megfelelő koncepcióval és árakon, a legjobbat nyújtjuk a meglévő és jövendő Ügyfeleink számára. Tapasztalt, felkészült munkatársaink biztosítják Ügyfeleink minél szélesebb körben történő kiszolgálását szolgáltatási palettánk széles skáláján. Kreativitásunkat a legkorszerűbb technikákkal ötvözve, a legmagasabb színvonalú megoldásokat nyújtva valósítjuk meg Ügyfeleink elképzeléseit. Folyamatos kutatásokkal keressük a leghatékonyabb marketingtechnikákat és eszközöket, melyekről állandó tájékoztatást adunk Ügyfeleinknek. Mi egy-egy projekt befejeztével nem engedjük el Ügyfeleink kezét!

Hirdetés
Rbl marketing

Rbl marketing

rblmarketing - teljes körű marketingkommunikációs és PR szolgáltatások, marketing outsourcing, marketing kommunikációs tanácsadás Ezt szolgálja a kiszervezett munkamód (outsourcing), a tanácsadói és produkciós teendők egy kézben tartása, valamint különféle iparágakban és médiumokban szerzett tapasztalatunk és kapcsolatrendszerünk. Ha szükséges, a megrendelő cég belső részlegeivel is kapcsolatot tartunk, és együttműködünk meglevő partnereivel.

Spyder a professzionális konkurenciafigyelő

Spyder a professzionális konkurenciafigyelő

A Spyder, a clickhouse saját fejlesztésű konkurenciaelemző eszköze, mely folyamatosan figyeli versenytársai online hirdetési-költési tevékenységét. A keresőhirdetés legnagyobb előnye, hogy minden mérhető, így 100%-os pontosságú képet kaphat hirdetési kampánya sikerességéről. De mit ér a pontos kép, ha nem lát bele versenytársai fejébe? A Spyder, ebben fog segíteni Önnek! 20 perce lebontott pontossággal mutatja meg Önnek, hogy versenytársai:  milyen pozícióban jelennek meg  hányszor jelennek meg  adott (az Önnek fontos) kulcsszavakra, milyen intenzitással hirdetnek  mennyit költenek  milyenek a hirdetési szövegeik  kik az új belépők a konkurenciaharcba

Telefonos ügyfélszolgálat outsourcing

Telefonos ügyfélszolgálat outsourcing

Cégünk ügyfélszolgálati telemarketing szolgáltatása kiváló megoldás lehet Önnek és vállalkozásának. Munkatársaink Magyar és Angol nyelven fogadják az Ön összes ügyfélszolgálati megkeresését. Telefonon, faxon, e-mailen, sms-ben számos ügyfélszolgálati ügyet elintézünk Önnek, csak át kell irányítani a hívásait hozzánk, amikor erre szüksége van. Szolgáltatásainkat ügyfeleink egyedi igényeinek megfelelően alakítottuk ki - legyen az egyszerű teletitkárnő szolgalat, üzenetközvetítő szolgalat, telemarketing szolgáltatás vagy teljes körű ügyfélkapcsolat. További információt weboldalunkon találhat.

Tuti menü