Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénzügy, számvitel-outsourcing képes leírás - Outsourcing.tlap.hu
részletek »

Pénzügy, számvitel-outsourcing - Outsourcing.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: outsourcing.tlap.hu » Pénzügy, számvitel-outsourcing
Keresés
Találatok száma - 13 db
accace

accace

accace is a consultancy company, which provides you with top accounting and consulting services in the whole region of Central and Eastern Europe. We come to you with an unique solution! Within the cooperation we offer you one partner- project manager, who is your main contact person and your consultant for all by us provided services in all the countries you operate in.

Adecco

Adecco

Az Adecco Magyarországon 1991-ben alakult meg a svájci Adia leányvállalataként 7.5 millió forint alaptőkével, az Adia SA 90%-os és az Adia Ausztria 10%-os tulajdonrészével. Adecco néven 1997 óta, az ADIA és a francia ECCO globális fúziója óta működünk.

Archirex

Archirex

Az Archirex Kft. ügyirat-kezelési szolgáltatásait teljes körű felelősséggel ajánlja az Ön által képviselt vállalkozásnak. Bízunk abban, hogy e bemutatkozás után érdeklődéssel fordul majd cégünk felé. Társaságunk azzal a céllal alakult, hogy tevékenységével kiszolgálja azon igényes gazdálkodó szervezeteket, amelyek komolyan veszik a XXI. század információs-technológiai kihívásait. Dinamikusan fejlődő vállalatként magunk is tapasztaljuk, hogy nem elég a jelenkor lendületesen változó gazdasági, technológiai tendenciáit figyelemmel kísérni, azokra a lehető leggyorsabban reagálni szükséges, illetve azok fejlesztéseit alkalmazni kell. Természetesen mindezt csak a kiélezett piaci versenynek megfelelően, a hatékonysági szempontok előtérbe helyezésével érdemes megtenni. Az ügyvitel és ezen belül az ügyiratkezelés fejlesztése, valamint a benne rejlő kommunikációs lehetőségek korszerű vállalatirányítási eszközökkel történő kihasználása olyan pozíció eléréséhez segíti a szervezetet, amellyel a hosszú távú és sikeres működés biztosítottá válik! Az Archirex Kft e fejlesztési feladatok megoldásában kíván részt venni, az Önök szervezetének fejlődését, hatékonyságát szolgálva a jövőben.

BaBér bérprogram

BaBér bérprogram

BaBér bérprogram, ügyviteli program és bér szoftver rendszer, bérszámfejtés, munkaügy, bérügyvitel, könyvelés esetére. INGYENES DEMO!

Bilance Adótanácsadó és Könyvelő Kft

Bilance Adótanácsadó és Könyvelő Kft

A Bilance Adótanácsadó és Könyvelő Iroda 1990-ben alakult Komáromban. A londoni központú, a világ 200 országában jelen levő Moore Stephens könyvvizsgáló és tanácsadó hálózathoz tartozó Moore Stephens Wagner könyvelő és adótanácsadó társvállalata vagyunk. Több mint 250 elégedett ügyfelünk elvárásainak 3 irodában, Budapesten, Komáromban és Győrben 40 szakemberünkkel teszünk eleget. Nemzetközi ügyfeleink igényeit angolul és német beszélő csoportjaink szolgálják ki. Munkatársaink több éves gyakorlattal és széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a könyvelés, adótanácsadás, ill. bérszámfejtés területén, munkájukat támogatják az adminisztrációs és számítástechnikai feladatokat ellátó kollégák. Az elvégzett munkáért anyagi felelősséget vállalunk, melyet a szerződésben megállapított feladatok mellett rögzítünk.

Cégmódosítás online és egyszerűen - www.cegalapito.hu

Cégmódosítás online és egyszerűen - www.cegalapito.hu

Módosítaná cége adatait? Nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Keresse meg cégünk, a Company Express-t cégmódosítással kapcsolatban. Vállajuk Bt., Kkt., Kft. vagy Zrt. cégformák cégmódosításait. Legyen szó átalakulásról, végelszámolásról, tőkeváltozásról, telephely módosításról, mi segítünk Önnek elintézni a cégmódosításokat! További információkért látogasson el honlapunkra, a www.cegalapito.hu-ra. Kérdése van cégmódosítással kapcsolatban? Tegye fel nekünk vagy hívjon minket bizalommal!

e-számla archiválás - Elektronikus számlázás

e-számla archiválás - Elektronikus számlázás

Váltson e-számlára! Az elektronikus számla tárolás, archíválás előnyei: - Biztosítja a jogszabályoknak megfelelő archiválást - Az archivált adatok egy biztonságos, zárt rendszerben tárolódnak - A bizonylatok nem törölhetőek, módosíthatóak - Illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá az adatokhoz - Az adatok hozzáférése titkosított csatornán keresztül történik - Bárhonnan könnyen elérhetőek és visszakereshetőek a dokumentumok

Elanor

Elanor

bérek, outsourcing, bérek outsourcingja, program, ökonómiai program, bérprogram, bérszámfejtés, könyvelés, személyzeti ügyintézés. Az Elanor az európai piacon működő szolgáltató cég, amely a humán erőforrás menedzsment rendszerek fejlesztése és alkalmazása, valamint a bérszámfejtési szolgáltatások nyújtása terén vezető pozíciót tölt be.

ENIAC Accounting - Távkönyvelés

ENIAC Accounting - Távkönyvelés

Az ENIAC Accounting online távkönyvelés olyan cégek számára nyújt ideális megoldást, amelyeknek nincs belső kapacitása a könyvelési feladatok ellátására, de fontos számukra, hogy a megalapozott üzleti döntések meghozatalához mindig naprakész pénzügyi, számviteli információkkal rendelkezzenek. Szolgáltatásunk keretében korszerű, saját fejlesztésű számviteli szoftverünkkel tesszük lehetővé az adatok és bizonylatok elektronikus rögzítését, tárolását és feldolgozását, nagy tapasztalattal rendelkező könyvelőnk pedig folyamatosan gondoskodik a szükséges könyvelési feladatok elvégzéséről, és szakmai kérdésekben online kapcsolaton keresztül segíti ügyfeleinket.

Hirdetés
Euromacc Kft.

Euromacc Kft.

A EuroMACC Kft. - az amerikai HUNTEL SYSTEMS vállalatcsoport magyarországi tagjaként - olyan üzleti megoldásokat szállít ügyfelei számára, amelyek segítségével kulcsfontosságú funkciókkal fejleszthetik folyamataikat. A EuroMacc átfogó ügyviteli-, számlázási- és ügyfélkezelési rendszereket fejleszt. Megoldásaival és termékeivel sikeresen szerepel a hazai és nemzetközi piacokon, és különösen jó referenciákkal rendelkezik a telekommunikációs és a közüzemi szolgáltató vállalatok körében. A társaság fő célja, hogy innovatív és minőségi IT-szállítóként hozzájáruljon partnerei és ügyfelei sikereihez. Weboldalunkon a vállalatunk által forgalmazott megoldások és termékek részletes leírásán kívül esettanulmányokban olvashat azok bevezetéséről, gyakorlati alkalmazásáról. Amennyiben részletesebb információt kíván kapni termékeinkről, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére.

Fepapír

Fepapír

Célunk, hogy partnereinknek magas szintű biztonságot nyújtva, minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújstunk és a szelektív anyagkezeléssel környezetünk megújulását segítsük.

Finacon-T

Finacon-T

Társaságunk, a Finacon-T Szolgáltató és Tanácsadó Kft., 2002. február 1-jén azzal a céllal jött létre, hogy magyar és külföldi hátterû vállalkozások, illetve szervezetek számára teljes körû magas színvonalú adminisztratív szolgáltatásokat nyújtson.

Román cégalapítás

Román cégalapítás

Romániában a hazai adófeltételeknél sokkal kedvezőbb adóviszonyok várják a vállalkozókat. Cégalapítás Romániában akár 3 nap alatt, könyvelés, teljes ügyintézés cégünknél. A romániai cégalapítás előtt ingyenes adótanácsadást biztosítunk minden kedves ügyfelünknek.

Tuti menü