Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendszerfelügyelet képes leírás - Outsourcing.tlap.hu
részletek »

Rendszerfelügyelet - Outsourcing.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: outsourcing.tlap.hu » Rendszerfelügyelet
Keresés
Találatok száma - 11 db
Átalánydíjas számítógép karbantartás

Átalánydíjas számítógép karbantartás

Elege van a megbízhatatlan számítógépekből? Szüksége van egy rendszergazdára, aki folyamatosan felügyeli az IT rendszert? Azonnali távsegítség kellene? Mindez havi átalánydíjért? RENDBEN! Ha Önnek 4-70 PC közötti informatikai rendszere van, Windows szervereket használ és szüksége van egy megbízható, korrekt, gyors informatikusi csapatra, akik teljeskörűen felügyelik a rendszert, akkor hívjon minket, vagy látogasson el a www.szamitogep-karbantartas.hu oldalra.

ateo

ateo

Rendszergazda szolgáltatás, informatikai tanácsadás, webmarketing, linux szakértő, karbantartás.

Info Station

Info Station

tárhely tárhely olcsón ingyen tárhely domain tárhely ingyen tárhely, ingyenes tárhely, ingyen webhosting, ingyen tárhely, legjobb ingyenes tárhely, free tárhely, tárhej, ingyen tárhej, ingyenes tárhely, ingyentárhely, ingyenes tárhely, ingyen tárhelyek domain regisztrálás informatika programozás weboldal dinamikus email spamszűrés olcsó tárhely statisztika webbolt kamera megfigyelés IT rendszerüzemeltetés rendszergazda programozás LINUX WINDOWS hálózat hálózatépítés hatékony gyors számítógép laptop notebook szerver rack mysql php apache számítástechnika VOIP telefonközpont online telefonálás videokamera webcamera CISCO AVAYA HP COMPAQ monitor hardver szoftver üzemeltetés karbantartás portál webshop postfix

IT Operator

IT Operator

IT Operator - az on-line rendszergazda. Gyors távsegítség nyújtás PC-jére, késedelem nélkül az interneten keresztül. Nincs kiszállás, olcsó, költséghatékony. Számítógépes rendszerének folyamatos on-line rendszergazdai felügyeletével megelőzzük a problémákat.

Nod32 vírusirtó - szoftverek és biztonsági megoldások

Nod32 vírusirtó - szoftverek és biztonsági megoldások

Töltse le és használja Európa egyik leggyorsabb Antivirusát. Ismerkedjen meg a Nod32 Antivirus illetve Smart Security megoldásokkal. A NOD32 Antivirus hatékony vírusvédelemmel és kémprogramvédelemmel, míg az Eset Smart Security a vírusvédelem és kémprogramvédelem mellett tűzfalvédelemmel és levélszemétvédelemmel kiegészítve óvja meg PC-jét a betolakodóktól. NOD32 antivirus és Smart Security biztonsági megoldások otthoni és vállalati számítógépek számára. A NOD32 antivírus rendszer kitűnő megoldást jelent a számítógépes rendszerek megóvására. A vírusirtó gyors és hatékony védelmet nyújt nem csupán a vírusokkal, de a kémprogramokkal, rootkitekkel, a kéretlen reklámlevelekkel, valamint az interneten terjedő más kórokozókkal szemben is, miközben a felhasználó számára szinte észrevétlenül működik. Töltse le ingyenes nod32 antivirus demonkat weboldalunkról.

Novocomp

Novocomp

A hazai rendszerfelügyelet, rendszergazda, hálózatépítés, számítógép szerviz területeken cégünk már több mint 15 éve van jelen.

Panda vírusirtó szoftverek és biztonsági megoldások

Panda vírusirtó szoftverek és biztonsági megoldások

Látogasd meg a Panda Security vírusvédelmi termékek weboldalát,ahol számos hasznos információ mellett lehetőséged van letölteni az ingyenes ill. demó vírusirtókat, tesztelni a Panda Antivirus megoldásait, ill. megvásárolni bármelyik Panda Security terméket. Honlapunkon folyamatos antivirus akciókkal, nonprofit ill. oktatási kedvezményekkel várunk. Panda Security megoldások a panda-online.hu oldalon. Panda szoftverek teljes választéka, ingyenes Panda vírusirtó letöltés. Ingyenes megoldás: Panda Cloud Antivirus. Otthoni megoldások: Antivirus Pro 2010, Internet Security 2010, Global Protection 2010. Vállalati megoldások: Security for Business, Security for Business with Exchange, Security for Enterprise, Gatedefender.

Pc mentők

Pc mentők

Ne keressen rendszergazdát, Bízza ránk a feladatát - Hálózatépítés, Rendszerfelügyelet, Rendszergazda szolgáltatások, Weblapkészítés, Webdesign

Rendszergazda szolgáltatás

Rendszergazda szolgáltatás

Csapatunk informatikai és rendszergazdai szolgáltatásokat nyújt vállalatok számára amelyek melyekkel a cégvezetők legtöbbje már szembetalálkozott vállalkozása üzemeltetése során. A modern IT gyors fejlődése megköveteli azt, hogy a számítógépek, informatikai eszközök folyamatosan cserélve legyenek, és leginkább karban legyenek tartva. Ez egy sikeres cég működéséhez elengedhetetlen. Mivel a legtöbb vállalkozás számára ez súlyos anyagi terheket eredményez (új notebookok beszerzése, nyomtatók üzemeltetése, domainek, tárhelyek fenntartása, vállalati levelezés megbízhatóan működtetése, céges weboldal karbantartása...ezért kifejezetten olyan megoldásokat nyújtunk, amivel ezeknek a megvalósítása nem terheli meg vállalata költségvetését. Lízingelje tőlünk az új számítógépeit, bérelje tőlünk fénymásoló berendezéseit, mi üzemeltetjük azokat és a vállalati levelezést, és egyéb szolgáltatást ajándékba adunk!! Álmodja meg, hogy milyen informatikai rendszer, notebook, monitor, nyomtató, stb. szolgálná ki a legjobban cége munkáját, és keressen fel bennünket. Találunk megoldást! Kérje jelenlegi rendszerének ingyenes felmérését, mi kitaláljuk hogy lehet azt üzemeltetni gazdaságosan!

Hirdetés
Syntetorg Kft.

Syntetorg Kft.

Rendszergazdát keres? Kis- és középvvállalkozások számára teljes körű rendszergazdai tevékenység, rendszerfelügyeleti megoldások.

sysVol

sysVol

Szolgáltatásunkat azok figyelmébe ajánljuk, akik nem rendelkeznek megfelelő erőforrásokkal az informatikai problémák megoldására. Cégünk többet kínál mint megoldás, célunk a megelőzés, a problémák elhárítása még azok felmerülése előtt.

Tuti menü