Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vállalatirányítási tanácsadás képes leírás - Outsourcing.tlap.hu
részletek »

Vállalatirányítási tanácsadás - Outsourcing.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: outsourcing.tlap.hu » Vállalatirányítási tanácsadás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Brain@rt

Brain@rt

BrainArt IT consulting company Cégünk 2001 nyara óta található meg a magyar informatikai palettán. Elsődlegesen vállalatirányítási rendszerek méretezésével, telepítésével és üzemeltetésével foglalkozunk. Több éves tapasztalatunk és referenciáink garantálhatják megrendelőinknek a magas színvonalon elvégzett gyors és pontos munkát. Szakembereink folyamatos képzése biztosítja, hogy a legújabb alkalmazásokat is támogatni tudjuk az önök számára. A hatékony és költségoptimalizált munkavégzés érdekében törekszünk a projekt szemlélet gyakorlati megvalósítására. Állandó alkalmazottak helyett mindig az adott feladat megvalósításához legnagyobb tapasztalattal rendelkező munkatársakat kérjük fel a munka elvégzésére, hogy az egyre élesedő árversenyben is talpon tudjunk maradni. Aktuális projektjeinkről tájékozódhat a jobb oldalon található kockákban.

Enterprise Soft

Enterprise Soft

Cégünk, az Enterprise Soft Kft. 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy szolgáltatásai révén segítse a magyarországi és külföldi, kis- és közép vállalatok üzletvitelét és hozzájáruljon üzleti eredményeik javításához. Filozófiánk szerint egy hatékony vállalatnak kizárólag a termékeihez és szolgáltatásaihoz kapcsolódó hozzáadott érték növelésére kell fókuszálnia, minden más az értékteremtéshez csak közvetve kapcsolódó tevékenységet érdemes professzionális partnerre bíznia. Ahhoz, hogy ez valóra váljon, szükség van egy korszerű ügyviteli rendszerre, optimalizált belső működésre és olyan kiszervezett folyamatokra, amelyek hatékonyabban és kisebb költséggel működnek, mintha azt a vállalat belső erőforrásaival valósította volna meg.

Extendit

Extendit

EXTENDIT a kis- és középvállalatok haladó gondolkodású vezetőinek SAP Business One partnere. EXTENDIT a SAP Business One (SBO) vállalatirányítási rendszer megbízható tanácsadója. Business solutions for SAP Business One. SAP Business One is a leading business management platform for emerging companies.

MySMB

MySMB

A MySMB fontos szereplője az SAP integrált vállalatirányítási rendszer (ERP) bevezetési piacának a tanácsadás, roll-out, support, oktatás, fejlesztés és üzemeltetés területén is. Továbbá az SAP Hungary kiemelt partnereként a licenc-, valamint IBM partnerként a szerverértékesítésben.

Vállalatirányítás felsőfokon

Vállalatirányítás felsőfokon

Fejlessze velünk, a mi szolgáltatásainkkal vállalkozását, üzletét, hogy megkönnyítse céges ügyeinek intézését! Költséghatékony, produktív és egyszerűen implementálható informatikai és üzleti megoldásokkal igyekszünk magasabb szintre emelni a vállalkozásfejlesztést. Legyen szó ERP rendszerek és szoftverek, integrált vállalatirányítási rendszerek, mobil vonalkód rendszerek, üzleti intelligencia alkalmazásáról - szakmai tapasztalatunk és rutinunk Önért dolgozik. Nézzen szét a honlapunkon és vegye fel velünk a kapcsolatot! Elérhetőségünk: 4028 Debrecen, Korponai utca 6.

Tuti menü